• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Cargo Broeken

8 Producten


Seen 8 of the 8 products

Dames Cargo Broeken bij Greenfield Fashion

Stoer en Functioneel
Cargo broeken zijn niet alleen praktisch, maar ook een must-have in de garderobe van elke modebewuste vrouw. Bij Greenfield Fashion combineren we het beste van beide werelden: een stoere uitstraling en functioneel design. Onze dames cargo broeken zijn voorzien van meerdere zakken en handige details, waardoor ze ideaal zijn voor een actieve levensstijl.

Trendy en Veelzijdig
Van een casual dagje uit tot een avontuurlijke hike, cargo broeken bieden veelzijdigheid en comfort. Onze collectie bestaat uit diverse modellen, van nauwsluitende fits tot relaxte pasvormen, en is verkrijgbaar in een scala aan kleuren zoals klassiek kaki, olijfgroen, en zwart. Deze broeken zijn gemakkelijk te combineren met zowel sneakers als stoere boots voor een complete look.

Hoogwaardige Materialen
Onze cargo broeken zijn gemaakt van duurzame, ademende stoffen die de hele dag door een comfortabele pasvorm garanderen. Of je nu kiest voor een model met een elastische tailleband of een broek met een riem, bij Greenfield Fashion vind je altijd een cargo broek die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Kies jouw favoriete dames cargo broek en voeg een stoer en praktisch item toe aan je garderobe!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »