• Achteraf betalen met Klarna!
  • Altijd binnen 1 werkdag verstuurd!
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-!

4,3Van 91 recensies

Regular Fit

Regular fit jeans bieden tijdloze veelzijdigheid met een comfortabele pasvorm. Gemaakt van hoogwaardige materialen geven ze een klassieke uitstraling, perfect voor mannen die streven naar een moeiteloos stijlvolle en comfortabele look.

27 Producten


Regular Fit Kleding bij Greenfield Fashion

Wat is Regular Fit?
Regular fit kleding biedt een klassieke pasvorm die iets losser zit dan slim fit, maar toch een nette en verzorgde uitstraling heeft. Deze kledingstijl is ideaal voor wie op zoek is naar comfort zonder in te leveren op stijl. Regular fit kleding valt recht langs het lichaam en biedt voldoende bewegingsvrijheid.

Waarom Kiezen voor Regular Fit?
Met regular fit kleding geniet je van een comfortabele pasvorm die geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een relaxte casual look of een zakelijke outfit, regular fit zorgt voor een tijdloze uitstraling. Deze pasvorm is perfect voor mensen die waarde hechten aan comfort, maar toch stijlvol voor de dag willen komen.

Regular Fit Jeans
Onze collectie regular fit jeans biedt een perfecte balans tussen comfort en stijl. Deze jeans hebben een rechte pasvorm en zitten losser om de benen, zonder slordig te ogen. Regular fit jeans zijn ideaal voor dagelijks gebruik en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met zowel casual als formele kleding.

Regular Fit Overhemden en Blouses
Bij Greenfield Fashion vind je een uitgebreide selectie regular fit overhemden en blouses die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Deze items bieden een comfortabele pasvorm met voldoende ruimte rond de borst en schouders, zonder te wijd te zijn. Perfect voor een zakelijke meeting of een avondje uit.

Regular Fit Blazers en Jassen
Voor een klassieke, professionele look kun je kiezen uit onze regular fit blazers en jassen. Deze kledingstukken bieden een ruimere pasvorm die ideaal is voor gelaagde outfits. Of je nu een blazer draagt over een overhemd of een jas over je dagelijkse outfit, met regular fit kies je voor een tijdloze en comfortabele stijl.

Regular Fit bij Greenfield Fashion
Bij Greenfield Fashion vind je een veelzijdige collectie regular fit kleding van merken zoals Studio Anneloes, PME Legend, en Refined Department. Of je nu op zoek bent naar jeans, overhemden, of blazers, in onze regular fit collectie vind je altijd iets dat past bij jouw stijl en voorkeuren.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Greenfield Fashion 4,4 / 5 - 97 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »